Handelsbetingelser

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer og  på mosedefiskerihavn.dk. Siden ejes og drives af:

Mosede Fiskerihavn
Havnevej 20
2670 Greve
Mail: administration@mosedehavn.dk

Betaling:

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Dankort, VISA/Dankort, MobilePay, VISA Electron, Mastercard & Maestro. 

Som udgangspunkt er det gebyrfrit at handle på mosedefiskerihavn.dk, men ved brug af betalingskort udstedt uden for EU, eller udstedt som erhvervskort, vil du blive pålagt et gebyr, som afhænger af typen af dit betalingskort og det samlede ordrebeløb.

Ved betaling med Mastercard Debit, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle priser angivet på  er inkl. moms og alle andre obligatoriske statsafgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med i shoppen indgås aftaler på dansk.

Fortrydelsesret:

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt, får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere partier eller dele løber fortrydelsesfristen fra du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan fortryder du:

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder. Se kontaktoplysninger her på siden.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger:

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen. 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse:

Når du fortryder inden for de 14 dage, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Reklamation – hvis der er noget i vejen med varen:

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. 

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. 

Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Klagemuligheder:

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse, som du finder her på siden.

Kontakt

Mosede Fiskerihavn

Havnevej 20
2670 Greve
Mail: administration@mosedehavn.dk

Tlf: 43900801

Havnefoged: tlf. 22110458

Cvr. nr: 15349719
MobilePay: 94875

Formand:

Henrik Walther

Privatlivspolitik
Handelsbetingelser

 

Åbningstider

Åbent 1/4 – 31/10

Mandag-torsdag: Kl.: 08.00 – 16.00
Fredag: kl.: 08.00 – 14.00
Lørdag: kl.: 08.00 – 14.00 (lige uger)

Kontortid:
Mandag-fredag: kl. 08.00 – 09.00.
Mandag-torsdag kl. 15.00 – 16.00.

Åbent 1/11 – 31/3

Mandag-torsdag kl.: 08.00-15.00
Fredag: kl.: 08:00-13:00

Kontortid:
Mandag-fredag  kl.: 08:00 – 09:00
Mandag-torsdag kl: 15.:00 – 16:00